Bager & Konditor
Medlem af Danske Medier
Kontrolleret oplag pr. udgivelse:1.500
Periode: 01-07-2021 - 30-06-2022
Frekvens:
6 gange årligt
Udkommer:
W:8,15,22,36,43,50
Materialefrist:
se udgivelsesplan
Modtages som trykklar pdf, min. 300 dpi og RGB farver
Annonce:
Mediapunktet
Søndervold 170
7200 Grindsted
tlf: 51 17 14 24
email: ar@mediapunktet.dk
www.mediapunktet.dk
Bager & Konditor
Islands Brygge 26, Boks 1988
2300 København S
tlf: 32 63 04 00
email: info@bkd.dk
www.bkd.dk
Step
Ryttermarken 17 A
5700 Svendborg
tlf: 62 21 01 05
email: post@svendborgtryk.dk
www.step.dk
Branche:
4.0 Engros-, detailhandel og indkøb
4.2 Detailhandel
Mediatyper
Fagblad
Redaktionel målsætning:
At opfylde den forpligtelse, det er at være bager- og konditorbranchens største fagblad på mestersiden. Det sker gennem saglig information til samtlige medlemmer. Bladet fungerer som bager- og konditorfagets talerør.
Målgrupper:
Bager & Konditor henvender sig til BKDs medlemmer/ bagere og konditorer, samt branchens leverandører.
Supplerende information:
Bager & Konditor er Danmarks eneste og skarpeste fagmagasin, der udelukkende henvender sig til de professionelle bagere- og konditorer. Gennem interviews, reportager og nyheder giver bladet branchen et nuanceret billede af den vej, branchen tager. Hvad enten det er for den enkelte virksomhed eller for hele branchen som et. Her rammer man beslutningstagerne i deres eget fagblad, som er en af deres vigtigste informationskilder.
Bager & Konditor
Islands Brygge 26, Boks 1988
2300 København S
tlf: 32 63 04 00
email: ag@bkd.dk
www.bkd.dk
4.0 Engros-, detailhandel og indkøb
4.2 Detailhandel
Mediatyper
Fagblad
Redaktionel målsætning:
At opfylde den forpligtelse, det er at være bager- og konditorbranchens største fagblad på mestersiden. Det sker gennem saglig information til samtlige medlemmer. Bladet fungerer som bager- og konditorfagets talerør.
Målgrupper:
Bager & Konditor henvender sig til BKDs medlemmer/ bagere og konditorer, samt branchens leverandører.
Supplerende information:
Bager & Konditor er Danmarks eneste og skarpeste fagmagasin, der udelukkende henvender sig til de professionelle bagere- og konditorer. Gennem interviews, reportager og nyheder giver bladet branchen et nuanceret billede af den vej, branchen tager. Hvad enten det er for den enkelte virksomhed eller for hele branchen som et. Her rammer man beslutningstagerne i deres eget fagblad, som er en af deres vigtigste informationskilder.
Bager & Konditor
Islands Brygge 26, Boks 1988
2300 København S
tlf: 32 63 04 00
email: ag@bkd.dk
www.bkd.dk
Målinger
Periode: 01-07-2021 - 30-06-2022
Udgivelser
6 gange årligt
Udkommer:
W:8,15,22,36,43,50
Materialefrist:
se udgivelsesplan
Annoncepriser - Priser senest opdateret: december 2021
Bredde x højde
Pris
1/1-side:
210 x 297
8.600,00 kr.
Dobbeltside/opslag:
x
13.300,00 kr.
Bagside:
160 x 252
8.800,00 kr.
1/2-side:
180 x 124
5.900,00 kr.
1/2-side:
86 x 252
5.900,00 kr.
1/4-side:
180 x 60
4.900,00 kr.
1/4-side:
86 x 124
4.900,00 kr.
1/8-side:
86 x 60
3.800,00 kr.
1/8-side:
88,5 x 53
3.800,00 kr.
Rabatter
4 indrykninger
5%
6 indrykninger
10%
Godtgørelse
Af tekstsideannoncer
5%
Af stillingsannoncer
5%
Indstik
Indstik
Pris efter tilbud
Øvrige priser
Til-kant
300 kr.
Særplacering
500 kr.
Annoncemateriale
Annoncemateriale
Trykklar pdf, CMYK sep., 300 dpi
Antal spalter
2
Elektr. annoncematr.
Materiale modtages gerne per email eller CD-Rom. Bladet er tilknyttet Ritzaus Medienet A/S - www.medienet.net
Format
A4
Papir omslag
130 gr
Raster omslag
54 linier
Spalte højde i mm.
254
Spaltebredde i mm.
90
Spaltemellemrum i mm.
5
Til-kant-format
210x297
Trykteknik
Offset
Modtages som trykklar pdf, min. 300 dpi og RGB farver
Annoncesalg
Mediapunktet
Søndervold 170
7200 Grindsted
tlf: 51 17 14 24
email: ar@mediapunktet.dk
www.mediapunktet.dk
Udgiver
Bager & Konditor
Islands Brygge 26, Boks 1988
2300 København S
tlf: 32 63 04 00
email: info@bkd.dk
www.bkd.dk
Trykkeri
Step
Ryttermarken 17 A
5700 Svendborg
tlf: 62 21 01 05
email: post@svendborgtryk.dk
www.step.dk